In compliance with EU Regulation no. 1169 of 2011 We inform you that in the menu you will find food products that may contain the presence of the following ingredients (allergens) that can cause intolerances or allergies:
| 1. Cereals containing gluten, namely: wheat(such as spelt and khorasan wheat), rye,barley, oats or their hybridised strains, and products thereof |
| 2. Crustaceans and products thereof |
| 3. Eggs and products thereof |
| 4. Fish and products thereof |
| 5. Peanuts and products thereof |
| 6. Soybeans and products thereof |
| 7. Milk and products thereof (including lactose) |
| 8. Nuts namely: almondshazelnuts, walnutscashews, pecan nuts,Brazil nuts, pistachionuts, macadamia or Queensland nuts, and products thereof |
| 9. Celery and products thereof |
| 10. Mustard and products thereof |
| 11. Sesame seeds and products thereof |
| 12. Sulphur dioxide and sulphites |
| 13. Lupin and products thereof |
| 14. Molluscs and products thereof |
The following indications are also added
* Fresh or frozen product based on availability
° Shock frozen product compliant with EC Reg. 853/2004.
PLEASE REPORT IMMEDIATELY TO THE STAFF IF YOU SOFFER OF ANY ALLERGY OF FOOD INTOLLERANCES.
In ottemperanza al Regolamento UE n. 1169 del 2011 Vi informiamo che nel menu troverete indicati i prodotti alimentari che potrebbe contenere presenza dei seguenti ingredienti (allergeni) che possono provocare intolleranze o allergie:
1 Cereali contenenti glutine (grano, orzo, segale, avena, farro, kamut o i loro ceppi ibridati) e prodotti derivati;
2 Crostacei e prodotti derivati;
3 Uova e prodotti derivati;
4 Pesce e prodotti derivati;
5 Arachidi e prodotti derivati;
6 Soia e prodotti derivati;
7 Latte e prodotti derivati (compreso lattosio);
8 Frutta a guscio cioè mandorle (Amigdalus communis), nocciole (Corylus avellana), noci comuni (Juglans regia), noci di acagiù (Anacardium occidentale), noci pecan [Carya illinoiensis (Wangenh) K. Koch], noci del Brasile (Bertholletia excelsa), pistacchi (Pistacia vera), noci del Queensland (Macadamia ternifolia) e prodotti derivati;
9 Sedano e prodotti derivati;
10 Senape e prodotti derivati;
11 Semi di sesamo e prodotti derivati;
12 Anidride solforosa e solfiti in concentrazioni superiori 12 10 mg/kg o mg/l espressi come SO2;
13 Lupino e prodotti a base di lupino*;
14 Molluschi e prodotti a base di mollusco*.
Inoltre sono presenti le seguenti indicazioni
* Prodotto fresco o surgelato in base alla disponibilità
° Prodotto abattuto e conforme al Reg. CE 853/2004
EVENTUALI INTOLLERANZE ALIMENTARI O ALLERGIE DOVRANNO ESSERE COMUNICATE AL MOMENTO DELLA PRENOTAZIONE.
